De eerste keer dat ik naar een seksclub ging was ik bloednerveus. Al dagen was ik aan het nadenken wat ik aan zou doen. En hoever zou ik gaan die eerste keer? Seks met een vreemde leek me zo raar maar de gedachte wond me ook gigantisch op. Als ik alleen al dacht aan seks met een lekkere vent werd ik al nat. Het was dan ook al zó lang geleden dat ik een echte pik in me had gevoeld. Zou ik het wel willen, durven, doen? Mijn gedachten en gevoelens werden heen en weer geslingerd, van angst tot opwinding, niet meer willen wachten en besluiten om toch niet te gaan. Gek werd ik er van.

Eindelijk was het dan zover, dé dag! Omdat ik heel slecht had geslapen kon ik me op mijn werk niet concentreren. Mijn collega’s vroegen wat er was maar ja, ik kon natuurlijk niet zeggen dat ik mijn hoofd al bij de seks had die ik die avond zou gaan beleven. De hele dag moest ik er aan denken en ik kon het ‘s middags niet laten mezelf even flink te vingeren op het toilet. Ik plofte zowat van opwinding.

Onderweg naar de seksclub

Thuis kleedde ik me zorgvuldig aan. Mijn gladgeschoren kutje werd omhuld door een string met open kruis, mijn benen staken in hoge glad leren laarzen met paalhakken. Mijn grote borsten staken pront omhoog in de nét niet te strakke BH. Over het geheel trok ik een sexy jurkje aan maar niet té, ik moest immers nog met de bus. Mijn lange donderbruine haar golfde weelderig over mijn schouders en rug. Sinds ik extensions had laten zetten was mijn haar echt super geweldig.

Bij de bushalte ontmoette ik mijn vriendin Sandra. Zij deed al jaren aan groepsseks en had me overgehaald mee te gaan. Sandra was kleiner dan ik, maar ongelooflijk sexy. Haar blonde haar had zij hoog opgestoken, als een voorbode van alle stijve lullen die zij zou gaan bedienen. Haar borsten waren nog groter dan de mijne en bijna niet te temmen. Haar wat open staande bloesje kon de grootte van haar borsten niet aan en ik zag de welving van haar borsten en zelfs haar tepels door de stof heen. Ook Sandra droeg hoge laarzen, maar van glimmend roze leer, en een zwarte netpanty. Je zag nog net een glimp van haar kousenband die onder haar korte rok uitkwam. Jezus, zelfs ik werd geil van haar!

Volgens mij had de buschauffeur op slag een stijve van ons. De hele rit keek hij in zijn spiegel om ons te kunnen zien en een paar keer liep dat bijna verkeerd af. Natuurlijk kregen wij afkeurende blikken van de oudere dames in de bus maar we zagen ook een vrouw die wat ouder was en heel sexy gekleed. Het verbaasde me niet dat zij tegelijk met ons uitstapte. We maakten kennis met deze dame van een jaar of 50. Zij vertelde ons dat zij leuke spulletjes bij zich had en knipoogde daarbij. Sandra fluisterde me toe “tepelklemmen en handboeien”. Mijn god, waar was ik aan begonnen?

Het seksfeest vond plaats in een appartement op de 9e verdieping van een flatgebouw. Het zag er heel gewoontjes uit. Met zijn drietjes namen we de lift en onder luid gelach lieten wij onze kutjes zien aan de man die ook in de lift stond. We hadden alle drie een broekje met open kruis aan en de man wist niet waar hij kijken moest. Uiteindelijk bukte hij een beetje om onder mijn jurk te kunnen kijken en ik zag het speeksel in zijn mond lopen. Enigszins mank lopend door de grote stijve lul in zijn broek verliet hij de lift op de 8e, met een rode kleur op zijn gezicht en licht kreunend. Wij stapten uit op de 9e en liepen over de galerij naar nummer 69.

Op nummer 69 hoorden we muziek en nadat we hadden aangebeld verscheen er een grote vrouw in de deuropening, op haar piercings na volledig naakt. Ze omhelsde Sandra, kuste haar langdurig op de mond en fluisterde iets in haar oor waarna ze naar mij keek. Ik kreeg het warm van die naakte vrouw, de opzwepende muziek en stond te trillen op mijn benen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *